ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران مقام کرملین: پوتین بر ضرورت توافق دیپلماتیک آمریکا با ایران تأکید کرد جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است

جبل طارق: به دنبال کاهش تنش با ایران هستیم

مقام‌های جبل طارق که در اقدایم غیرقانونی نفتکش «گریس 1» را توقیف کرده‌اند، امروز اعلام کرده‌اند که خواهان کاهش تنش با ایران هستند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۵ - ۲۲ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 13
کد خبر: ۱۹۱۳۷

به گزارش راهبرد معاصر، مقام‌های جبل طارق در اظهارنظری تازه درباره وضعیت نفتکش گریس ۱ از تلاش خود برای کاهش تنش‌ها با ایران سخن گفته‌اند.

 

بنا بر گزارش خبرگزاری رویترز، مقام‌های دولت محلی جبل طارق امروز سه شنبه ضمن دفاع از توقیف نفتکش «گریس ۱» و «قانونی» خواند این اقدام، اعلام کردند، «تلاش‌ها برای کاستن از تنش‌ها» در زمینه توقیف این نفتکش ادامه دارد.

 

اظهارنظر جبل طارق درباره این نفتکش در حالی مطرح شده است که در خبرها آمده بود که گریس ۱ سیگنال تغییر مقصد ارسال کرده است.

 

موسسه رهگیری خطوط کشتیرانی «تنکر تراکرز» بامداد امروز (به وقت تهران) در خبری فوری اعلام کرد که نفتکش گریس ۱ که حدود ۵ هفته است توسط نیروی دریایی انگلیس در آب های جبل طارق توقیف شده است، سیگنال تغییر مقصد به سمت مغرب ارسال کرده است.

 

دولت محلی جبل‌ طارق که تحت حاکمیت انگلیس قرار دارد، سیزدهم تیر ماه از توقیف نفتکش گریس ۱ توسط نیروی دریایی انگلیس خبر داده بود.

 

به ادعای جبل طارق، مقصد این نفتکش حامل نفت خام ایران پالایشگاه بانیاس در سوریه بوده و به دلیل نقض تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه سوریه، توقیف شده است.

 

مقام‌های ایران بارها ضمن رد ادعاهای جبل طارق درباره این نفتکش، تاکید کرده‌اند که توقیف آن «راهزنی دریایی» و «نقض برجام» است و انگلیس باید فورا نفتکش گریس ۱ و سرنشینانش را آزاد کند.

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده